تاریخ: دوشنبه ٢٦ مهر ۱۳۸٩ساعت ٩:٠٧ ‎ق.ظ

زندگی ایده آل و سلامت ایران


20 غذایی که دشمن دیابت است

اگر مبتلا به دیابت هستید جالب است بدانید آنچه در دهان می‌گذارید، می‌تواند سبب بالارفتن یا پایین آمدن قندخونتان شود. در اینجا 20 نوع ماده غذایی را به شما معرفی می‌کنیم که می‌تواند جلوی بالارفتن قندخونتان را بگیرد.
 

سیب اکثر متخصصان تغذیه توصیه می‌کنند حتما در رژیم غذایی خود سیب را بگنجانید زیرا سیب کالری بسیار پایینی دارد و فیبر آن بسیار بالاست و جلوی گرسنگی را می‌گیرد. سیب همچنین دشمن کلسترول بد است و میزان قندخون را کاهش می‌دهد.

آواکات این میوه غنی از اسیدهای چرب مونوی غیراشباع است که سبب کند شدن هضم و پیشگیری از افزایش قندخون بعد از صرف غذا می‌شود.

 جو می‌توانید جو را جایگزین برنج سفید کنید تا میزان قندخونتان بعد از صرف غذا حدود 70 درصد کاهش یابد و تا ساعت‌ها ثابت بماند. فیبرهای حلال جو هضم را کند کرده و سبب جذب تدریجی قند می‌شود.

سبزیجات فیبر حلال تمامی سبزیجات می‌تواند قندخون بالا را مهار کند. در ضمن سبزیجات غنی از پروتئین هستند و به راحتی می‌توان آنها را جایگزین گوشت قرمز کرد.

 گوشت گاو می‌توانید قسمت‌های کم چرب گوشت گاو را انتخاب کنید و یک‌چهارم بشقاب‌تان را در هر وعده غذایی به آن اختصاص دهید. رساندن به اندازه پروتئین به بدن باعث می‌شود مدت طولانی‌تری سیر بمانید و در صورت لاغر شدن حجم بافت ماهیچه‌ای‌تان کاهش نیابد. در ضمن مصرف پروتئین به افزایش متابولیسم کمک می‌کند.

میوه‌های گوشت‌دار دانه‌دار انواع میوه‌های گوشتی حاوی یک یا چند دانه که به رنگ‌های قرمز یا بنفش موجود است مانند انواع انگور حاوی ترکیبی طبیعی به نام آنتوسیانین هستند. محققان می‌گویند این دانه‌های رنگی می‌تواند سبب کاهش قندخون شده و در عین حال محرک تولید انسولین در بدن باشند.

 بروکلی بروکلی غنی از کروم بوده که در درازمدت نقشی اساسی و مهم برای تنظیم قندخون دارد.

هویج هویج یکی از منابع طبیعی غنی از بتاکاروتن است که می‌تواند خطر ابتلا به دیابت را کاهش داده و قندخون را تنظیم کند.

گوشت مرغ گوشت سینه مرغ در مقایسه با ران یا سایر قسمت‌ها چربی کمتری دارد. توصیه ما به شما این است که در هر شرایطی به هیچ عنوان پوست مرغ را به خاطر چربی بالایی که دارد نخورید.

تخم مرغ مطمئن باشید خوردن یک یا دو عدد تخم‌مرغ در روز کلسترول خونتان را بالا نمی‌برد و در عوض ساعت‌ها شما را سیر نگه می‌دارد.

 ماهی یکی از دلایل فوت مبتلایان به دیابت ابتلا به ناراحتی‌های قلبی – عروقی است. مصرف یک یا دو بار ماهی در هفته می‌تواند این احتمال را حداقل 40 درصد کاهش دهد. از سوی دیگر اسیدهای چرب موجود در ماهی احتمال ابتلا به دیابت، مقاومت در برابر انسولین و التهاب را که از جمله فاکتورهای اصلی ابتلا به ناراحتی‌های قلبی – عروقی است کاهش می‌دهد.

دانه کتان دانه‌های کتان غنی از پروتئین، فیبر، چربی‌های خوب از نوعی که در ماهی موجود است و منیزیم است. این مواد قندخون را تنظیم کرده و به سلول‌ها در جذب انسولین کمک می‌کنند.

شیر و ماست اینها مواد غذایی غنی از پروتئین و کلسیم هستند و می‌توانند به کاهش وزن کمک کنند. از سوی دیگر این مواد مقاومت در برابر انسولین را از بین می‌برند.

گردو گردو حاوی مقادیر بالایی فیبر و پروتئین بوده و سوخت کندی دارد که به تدریج به قند تبدیل می‌شود. از سوی دیگر غنی از چربی‌های مونوی غیراشباع است که برای سلامت مفیدند.

دانه‌ها تمامی انواع دانه‌ها غنی از چربی‌های خوب، پروتئین و فیبر هستند که می‌توانند قندخون را پایین نگه داشته و از ابتلا به ناراحتی‌های قلبی – عروقی پیشگیری کنند. در ضمن این مواد منبع طبیعی استرول است که چربی خون را کاهش می‌دهد.

جوی دو سر جوی دوسر حاوی فیبرهای حلالی است که در آب محلول بوده و یک خمیر را تشکیل می‌دهد. مصرف آن باعث می‌شود بین آنزیم‌های هضم‌کننده در معده و مولکول‌های آمیدون غذا در یک سد چسبناک به وجود بیاید. در نتیجه دستگاه گوارش مدت طولانی‌تری غذا را در خود نگه داشته و قندها به تدریج وارد خون می‌شوند.

روغن زیتون روغن زیتون طلای مایع نامیده می‌شود زیرا حاوی ترکیبات ضدالتهابی و قوی است که محققان آن را با آسپیرین مقایسه می‌کنند. افرادی که رژیم مدیترانه‌ای دارند و روغن زیتون، میوه و سبزیجات، غلات و گوشت کم‌چرب می‌خورند کمتر به دیابت و ناراحتی‌های قلبی و عروقی دچار می‌شوند. هر دوی این بیماری‌ها در پی التهاب در بدن به وجود می‌آیند. برخلاف کره، چربی خوب روغن زیتون سبب افزایش مقاومت بدن در برابر انسولین نشده و حتی این مقاومت را کاهش می‌دهد. روغن زیتون همچنین کندکننده هضم غذا و واردشدن تدریجی قند به خون است.

 کره بادام زمینی تحقیقات اخیر نشان داده است مصرف کره بادام زمینی می‌تواند اشتها را کور کرده و سبب سیری بیشتر فرد در مقایسه با زمانی شود که مواد قندی کم فیبر مصرف می‌کند. در ضمن کره بادام زمینی غنی از چربی‌های مونوی غیراشباع است که می‌تواند قندخون را تنظیم کند.

 نان سبوس‌دار مصرف زیاد نان سفید می‌تواند حساسیت بدن به انسولین را کاهش داده و سبب افزایش قندخون شود در صورتی که نان سبوس‌دار دقیقا برعکس عمل می‌کند.

سیب‌زمینی شیرین یک سیب‌زمینی شیرین که در اجاق کبابی شده 30 درصد کمتر از سیب‌زمینی معمولی قندخون را افزایش می‌دهد زیرا حاوی فیبر بالا و ریزمغذی‌هایی است که 40 درصد آنها از نوع حلال بوده و سبب کاهش کلسترول و کندی هضم غذا می‌شوند. در ضمن سیب‌زمینی شیرین غنی از کاروتنویید و رنگ‌دانه‌های زرد و نارنجی است که به ارگانیسم‌ها اجازه عکس‌العمل در برابر انسولین را می‌دهد. سیب‌زمینی شیرین همچنین غنی از اسید کوروژنیک است. این ترکیب گیاهی طبیعی می‌تواند به کاهش مقاومت در برابر انسولین کمک کند

http://marshal-modern.ir/Archive/15909.aspx

صاف کردن موها خطرناک است

به تازگی مارک معروف مواد صاف‌کننده مو با عنوان Brazilian Blowout که افراد مشهوری همچون جنیفر آنیستون از آن استفاده می‌کنند به دلیل داشتن درصد بالایی از مواد شیمیایی سمی یعنی فرمالدهید مورد شکایت مقامات کانادایی قرار گرفته است

به دنبال اعتراض برخی آرایشگران از التهاب و حساسیت چشم و بینی و بروز مشکلات تنفسی یا ریزش مو بعد از استفاده با به کارگیری این محصول، آژانس سلامت کانادا تحقیقاتی انجام داد و متوجه وجود 12 درصد فرمالدهید در این محصول شد. فرمالدهید معمولا در محصولات آرایشی به عنوان نگهدارنده استفاده می‌شود ولی دوز آن پایین‌تر از 2/0 درصد است و اگر از این حد بالاتر رود سبب بروز حساسیت و حتی سرطان‌زایی در بلندمدت می‌شود. در ضمن لازم است آرایشگران حین استفاده از این مواد با وجود آنکه میزان فرمالدهید آن مجاز باشد از ماسک و دستکش استفاده کنند تا مضرات ناشی از آن تا حد ممکن کاهش یابد. 
 

http://marshal-modern.ir/Archive/15909.aspx

مصرف ذغال اخته موجب خروج باکتری‌ها از بدن می‌شود

http://marshal-modern.ir/Archive/15897.aspx

یک متخصص تغذیه گفت: مصرف ذغال اخته موجب خروج باکتری‌ها از بدن می‌شود اما مصرف بیش از حد آن ‌می‌تواند، موجب کاهش آب و املاح بدن ‌شود.

مرتضی صفوی در گفت‌و‌گو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس، افزود: ذغال اخته سرشار از ویتامین Cاست و دارای قند فروکتوز و گلوکز کمی است.

وی گفت: پوست ذغال اخته تب‌بر ‌و در رفع اسهال مؤثر است، میوه آن اثر قابض دارد و مصرف آن در رفع اسهال و ورم معده بسیار مؤثر است. ذغال اخته از چسبیدن باکتری Ecoli به دیواره مجرای ادرار جلوگیری می‌کند و از ادرار دفع می‌شود.

این متخصص تغذیه اضافه کرد: ذغال اخته به خروج باکتری‌ها از بدن کمک می‌کند و از رشد، تکثیر باکتری و بروز عفونت جلوگیری می‌کند. آب ذغال اخته خواص ترمودینامیک باکتری‌ها در مجاری ادراری را تغییر می‌دهد و اجازه نمی‌دهد باکتری‌ها آن قدر به سلول‌ها نزدیک شوند که به آنها متصل شده و عفونت را آغاز کند.

صفوی افزود: آب ذغال اخته برای مبتلایان به سنگ‌های کلیه مؤثر است و اگر جنس سنگ‌های کلیه کلسیمی باشد، آب ذغال اخته در رفع آن اثر چشمگیری دارد‌.

وی اضافه کرد: پلی فنول‌های موجود در ذغال اخته موجب کاهش کلسترول بد خون می‌شود و برای سلامتی قلب مفید است.

صفوی افزود: ذغال اخته سرد است و مصرف بیش از اندازه آن موجب تهوع، اسهال، دل به هم خوردگی و سردرد می‌شود.

وی گفت: مصرف بیشت از حد ذغال اخته ‌می‌تواند، موجب کاهش آب و املاح بدن ‌‌شود و ممکن است موجب خونریزی معده و روده ‌شود. مصرف ذغال اخته ‌شسته نشده نیز ممکن است موجب بروز عفونت‌های استخوانی، هپاتیت و زردی شود.

http://marshal-modern.ir/Archive/15909.aspx

ناخن ها و سلامتی

http://marshal-modern.ir/Archive/15898.aspx

آیا می دانستید که ناخن های هر فرد می تواند بیانگر وضعیت کلی سلامت او باشد سفید شدن ناخن، زرد شدن آن و علائم دیگری که در ناخن ها ظاهر می شوند به چه معنی می توانند باشند؟ بروز هر گونه اختلال و تغییر رنگ و شکل ناخن ها ممکن است علامتی از یک بیماری در بدن شما باشد. خیلی از مشکلات کبدی و قلبی و ریوی می توانند علامتی روی ناخن ها از خود به جای بگذارند:
 

 ناخن های رنگ پریدهناخن های بسیار رنگ پریده بسیاری از اوقات به افزایش سن نسبت داده می شوند. اما می توانند نشانه بیماری های زیر نیز باشند:· کم خونی· نارسایی احتقانی قلب · دیابت · مشکلات کبدی · سو تغذیه

 ناخن های سفیداگر ناخن ها سفید شده اند و اطراف ناحیه سفید، یک حاشیه پر رنگ وجود دارد، می تواند نشان دهنده وجود مشکلات کبدی مانند هپاتیت باشد.

ناخن های زردیکی از شایع ترین دلایل زرد شدن ناخن ها، عفونت قارچی است. چنانچه عفونت قارچی پیشرفت کند باعث بلند شدن ناخن از بستر و ضخیم شدن و خورد شدن لبه های ناخن می شود. در بعضی موارد نادر، ناخن های زرد می تواند نشان دهنده بیماری های جدی تری مانند بیماری تیروئید پیشرفته و یا پسوریازیس باشند

. ناخن های متمایل به آبیناخن هایی که دارای ته رنگ آبی هستند، نشان دهنده این هستند که بدن به مقدار کافی اکسیژن دریافت نمی کند. در واقع این حالت می تواند نشان دهنده یک عفونت در ریه مانند پنومونیا باشد..

 ناخن های با سطح نا هموارچنانچه سطح ناخن نا هموار و نقطه نقطه و موجدار شده است، مینواند یکی از نشانه های اولیه پسوریازیس و یا التهاب مفاصل باشد. پسوریازیس یک مشکل پوستی است که در ??% از موارد از ناخن ها شروع می شود.

 ناخن های ترک دار و شکنندهناخن های خشک و شکننده که به دفعات ترک می خورند، می توانند نشان دهنده بیماری های تیروئید باشند. ناخن های شکننده و تر کدار با نما و ته رنگ زرد، نشان دهنده عفونت قارچی ناخن ها هستند.

 ناخن با حاشیه و پوست اطراف پف کردهاگر پوست اطراف ناخن، قرمز شده و پف کرده است، نشان دهنده این است که شیار اطراف ناخن دچار التهاب شده است. این حالت می تواند نشان دهنده بیماری لوپوس و یا سایر بیماری های بافت همبندی باشد.

 خطوط سیاه زیر ناخنبه ناخن هایی که دارای خطوط سیاه هستند بایستی به سرعت رسیدگی شود. این خطوط سیاه معمولا نشانه ملانوما(خطرناک ترین نوع سرطان پوست) هستند.

 تحلیل رفتن و کوتاه شدن ناخن هاگاز گرفتن ناخن ها ممکن است فقط یک عادت در بعضی افراد باشد، اما در بعضی موارد نشان دهنده اظطراب و استرس پایدار است که نیاز به مداخله پزشکی دارد. همچنین ممکن است نشانه اختلال روانی جبری-وسواسی باشد.در پایان اینکه که بسیاری از تغییرات ناخن ها بی خطر هستند اما ممکن است گاهی هم همراه با بیماری باشند. مثلا هر کسی که ناخن هایش سفید است به معنی ابتلای او به هپاتیت نیست. چنانچه از تغییرات ناخن خود نگرانید و آن را غیر طبیعی می دانید، با یک متخصص پوست و مو مشورت کنید


http://marshal-modern.ir/Archive/15909.aspx

میان ‌وعده چه بخوریم؟

http://marshal-modern.ir/Archive/15899.aspx

شما روزی چند وعده غذا می‌خورید؟ چند وعده اصلی؟ چند میان‌ وعده؟

متخصصان تغذیه به ما توصیه می‌کنند علاوه بر سه وعده اصلی حتماً سه تا چهار میان‌وعده (جمعاً در حدود 500 تا 600 کیلوکالری) نیز در برنامه غذایی روزانه‌مان بگنجانیم:

یک میان‌وعده بین صبحانه و ناهار، دو میان‌وعده بین ناهار و شام و یک ‌وعده سبک هم بعد از شام؛

که البته این آخری به کسانی توصیه می‌شود که شام‌شان را تا ساعت 8 خورده‌اند...

توصیه دیگر، این است که هر چه از ساعات اولیه روز به سمت ساعات پایانی می‌روند، میان‌وعده‌ها باید کم‌کالری‌تر شوند. لابد این را می‌دانید که از نظر علم تغذیه، حذف وعده‌های غذایی، راه مناسبی برای کم کردن وزن نیست؛ بلکه باید کم‌کالری‌ترین‌ها اما مغذی‌ترین‌ خوراکی‌ها را برای هر وعده و میان‌وعده برگزید. با این پیش‌فرض، نگاهی به «پوستر» این هفته بیندازید و در میان‌وعده‌های خودتان تجدید نظری بکنید.

و اما نکته آخر: بهتر است گزینه‌هایی که برای میان‌وعده انتخاب می‌کنید، هم تازه باشند؛ هم تلفیق‌شده با چند ماده غذایی.

به این ترتیب، ارزش میان‌وعده‌تان چند برابر می‌شود. فراموش نکنید که اولویت با غذاهای کم‌نمک و کم‌چرب (البته از نوع چربی‌های اشباع مانند شیر و ماست کم‌چرب) است.

60 کیلو کالری انرژی

سیب 1 عدد

پرتقال 1 عدد

طالبی کوچک یک سوم

 هلو متوسط 1 عدد

موز کوچک 1 عدد

آلو خشک 5 عدد

انجیر خشک 5 عدد

زردآلو 4 عدد

برگه زردآلو 8 پره

کشمش 2 قاشق غذاخوری

45 کیلو کالری انرژی

پسته خام 8 عدد

بادام هندی خام 6 عدد

بادام زمینی 10 عدد

شاهدانه 1 قاشق غذاخوری

80 کیلو کالری

انرژی سویا بوداده 2 قاشق غذاخوری

6 پـیـشـنـهـاد بـرای مـیــان‌وعــده سـالـم

2 برش نان سنگک+نصف قوطی کبریت پنیر+1 قاشق مرباخوری کنجد+1 عدد گردو=220 کیلو کالری انرژی

1 لیوان بستنی وانیلی+نصف لیوان توت فرنگی+نصف هلو=160 کیلو کالری انرژی2

برش نان سنگک+نصف قوطی کبریت پنیر+1 عدد خیار=180 کیلو کالری انرژی2

برش نان سنگک+1 عدد تخم مرغ آب پز+1 عدد گوجه فرنگی= 260 کیلو کالری انرژی

1 لیوان شیر+2 عدد بیسکویت ساقه طلایی=100 کیاو کالری انرژی

1 لیوان ماست+3 قاشق غذاخوری جوانه گندم=140 کیلو کالری انرژی

http://marshal-modern.ir/Archive/15909.aspx

رابطه صرع و اختلال جنسی

http://marshal-modern.ir/Archive/15900.aspx

صرع، به‌خصوص در مواردی که با تشنج همراه است، می‌تواند اختلال جنسی ایجاد کند و از سوی دیگر، فعالیت جنسی نیز ممکن است حمله صرع را برانگیزد. این نوشته، ارتباط بین صرع و رابطه زناشویی بررسی می‌شود.
 

صرع در واقع، اختلال فیزیولوژیک قشر مغز است که در آن تخلیه الکتریکی غیرطبیعی و همزمان دسته‌ای از سلول‌های عصبی به طور موقت و گذرا ایجاد می‌شود. این بیماری در زنان و مردان تقریبا به یک نسبت بروز می‌کند و علایم آن بسته به اینکه کدام قسمت از مغز تحت تاثیر سیگنال‌های غیرطبیعی قرار می‌گیرد به اشکال مختلف حرکتی، حسی و احساسی و حسی-حرکتی بروز می‌کند.
 

امروزه درباره صرع، راه‌های تشخیص و درمان آن، مشکلات بیماران مصروع در خانه، محیط کار، مدرسه و همچنین بیماری صرع و مسایل و مشکلات خاص آن در زنان و دوران بارداری، شیردهی، یائسگی همچنین کودکی، سالمندی و نظایر آن مطالعه‌ها و بررسی‌های متنوع و گسترده‌ای صورت گرفته و حاصل همه این پژوهش‌ها موجب شده تا امروزه صرع به عنوان یک بیماری قابل‌کنترل شناخته شود و اغلب مبتلایان به آن بتوانند با بهره گیری از اقدامات درمانی موجود زندگی طبیعی خود را داشته باشند.

***********************************************

تاثیر صرع بر فعالیت زناشویی
 

یکی از جنبه‌های بیماری صرع، تاثیر احتمالی آن بر فعالیت زناشویی بیماران است. آثار صرع و حملات تشنجی بر فعالیت جنسی پیچیده است و می‌توان آن را از 2 منظر (یکی تاثیر فعالیت جنسی بر صرع و دیگری تاثیر بیماری صرع بر سلامت جنسی افراد) بررسی کرد.
 

اصولا اختلالات جنسی، بیشتر در بیماران مبتلا به صرع‌های کمپلکس، به ویژه از نوع تمپورال (صرع پیچیده از نوع گیجگاهی) دیده می‌شود. این نوع صرع که به آن، صرع سایکوموتور (صرع روانی‌حرکتی) هم اطلاق می‌شود، ابتدا با یک مقدمه(اورا) که ممکن است به صورت توهم بینایی، چشایی یا بویایی باشد، شروع می‌شود و سپس هم هوشیاری و هم فعالیت‌های حرکتی بیمار درگیر می‌شود و پس از اتمام تشنج نیز تا مدتی بیمار حالت گیجی و عدم تعادل دارد.
 

احساس درد در ناحیه تناسلی و توهمات جنسی که اغلب ناخوشایند هستند به عنوان «اورا» یا پیش درآمد حمله تشنجی در مبتلایان به صرع گزارش شده است.

گاهی برانگیختگی جنسی و حتی احساس ارضا شدن به‌عنوان «اورا» عمدتا در زنان مصروع گزارش شده است که البته همیشه بعد از بلوغ رخ می‌دهد. منشا این‌گونه احساسات تقریبا همیشه لوب گیجگاهی نیمکره راست مغز است. حرکات تکرار شونده غیرارادی جنسی حین یا بلافاصله بعد از حمله تشنجی که بیشتر به صورت حرکات خود ارضایی یا صحبت‌های جنسی است با منشا لوب پیشانی گزارش شده‌اند.

*******************************************

تاثیر فعالیت زناشویی بر صرع

فعالیت زناشویی در بیماری صرع ممکن است آغازگر حملات تشنجی باشد. در افراد مصروع به ویژه تنفس‌های شدید حین روابط زناشویی ممکن است احتمال تشنج را افزایش دهد. بنابراین هم بیماران و هم درمانگران اختلالات جنسی باید به این نکته توجه کنند که هر چند تنفس‌های تند و سطحی به برانگیختگی جنسی و تسریع در رسیدن به اوج لذت جنسی کمک می‌کند اما این اقدام در بیماران مصروع ممکن است خطر بروز حملات صرع را افزایش دهد. همچنین مواردی از حملات تشنجی متعاقب ارگاسم، تماس زناشویی و حتی خودتحریکی در مبتلایان به صرع گزارش شده است.

اما بخش مهمی که در بیماری صرع و اختلالات جنسی باید به آن اشاره کرد تاثیر این بیماری در بروز اختلالات جنسی است. صرع از جمله بیماری‌هایی است که ممکن است به کاهش میل جنسی در زنان و مردان و ناتوانی جنسی در مردان منجر شود. البته مواردی از افزایش میل جنسی هم در مبتلایان به صرع گزارش شده اما در بیشتر موارد اختلال جنسی به صورت کاهش میل جنسی بروز می‌کند و همان‌طور که گفته شد این‌گونه حملات بیشتر در صرع‌های گیجگاهی دیده می‌شود.

علت کاهش میل جنسی در مبتلایان به صرع ممکن است اختلالات هورمونی، روانی یا عوارض دارویی باشد.

کاهش ترشح گنادوتروپین‌ها شامل FSH و LH و متعاقب آن کاهش هورمون جنسی تستوسترون بر اثر اختلال در محور هیپوتالاموس- هیپوفیز و افزایش ترشح پرولاکتین از دیگر عوامل کاهش میل جنسی در بیماران است. همچنین داروهای ضدتشنج به ویژه در مبتلایان به صرع کمپلکس به افزایش «گلوبولین‌های متصل‌شونده به هورمون جنسی تستوسترون» می‌انجامد که این امر باعث کمبود تستوسترون آزاد در خون و در نتیجه کاهش میل جنسی می‌شود. افسردگی نیز از عوارض بیماری صرع است و بروز آن یکی دیگر از علل اختلال در تمایلات و فعالیت‌های جنسی بیماران به شمار می‌رود. بروز این عارضه در مبتلایان به صرع و همچنین داروهای ضد صرع در بروز ناتوانی جنسی در مردان نیز دخیل‌اند. بدیهی است توجه به جنبه جنسی بیماری صرع، درمان و کنترل آن در صورت بروز اختلالات جنسی در بیماران مصروع به ارتقای کیفیت زندگی این گروه از بیماران کمک شایانی می‌کند و ضروری است هم بیماران و هم پزشکان متخصص مغز و اعصاب به آن توجه کنند.

http://marshal-modern.ir/Archive/15909.aspx
تا رسیدن به سلامتی چند قدم باید!!!!

http://marshal-modern.ir/Archive/15901.aspx

نوشیدن 8 لیوان آب، خوردن 5 تا 7 وعده میوه و سبزی در طول روز، 8 ساعت خواب، ورزش و پیاده‌روی نیم ساعت در طول روز، رژیم غذایی و ... توصیه‌های بهداشتی است که هر فردی برای اینکه سالم بماند باید رعایت کند اما علاوه بر این قوانینی هست که باید در حفظ سلامتی و رسیدن به سلامتی رعایت کرد:

 در طول شبانه‌روز 8 ساعت بخوابیدبسیاری از افراد به طور طبیعی 8 ساعت می‌خوابند. اما این میزان در افراد مختلف متفاوت است. یافته‌ها نشان می‌دهد افرادی که 7 ساعت در طول شبانه‌روز می‌خوابند عمر طولانی‌تری دارند.

 روزانه 5 تا 7 وعده میوه و سبزی بخورید.هنوز هیچ مطالعه‌ای نشان نداده است که میزان ایده‌آل این گروه از موادغذایی چقدر است اما مشخص شده افرادی که میوه و سبزی بیشتری می‌خورند، سالم‌تر هستند. بنابراین سعی کنید 5 تا 7 یا حداقل 3 تا 5 وعده میوه و سبزی بخورید. این میزان به اندازه 5 تا 7 عدد میوه است

 هر روز غذای سالم بخورید.گاهی غذای پرکالری و کم‌مغذی بد نیست. البته نباید این کار همیشگی باشد. با دوستان‌تان قرار ملاقات بگذارید و با هم به رستوران بروید. در طول هفته خوردن غذاهای سالم را فراموش نکنید. آخر هفته یا هر دو هفته یک بار آخر هفته با خانواده و دوستان برای خوردن غذا بیرون بروید.اگر به خوردن غذاهای سالم عادت دارید بدانید که این یک عادت بسیار خوب است. اگر عادت دارید سالاد بخورید یا یک تکه نان تهیه شده از غلات بخورید حتما در رستوران آن را سفارش دهید.

  لیوان آب در طول روزآبرسانی به بدن ایده بسیار خوبی است. اما به بیش از یک لیوان فکر کنید. باید8 روزانه 8 لیوان آب بخورید. این آب باید به غیر از آب موجود در موادغذایی و میوه‌ها باشد. کاهو، لیمو و سوپ‌ها هم دارای آب هستند اما نباید جایگزین مایعی باشد که باید خورده شود.

 ظرف مخصوص غذایتان باید تمیز باشدیادتان باشد هر وقت قاشق یا ظرف غذایتان به زمین افتاد حتما آن را با مایع ظرفشویی بشویید و بعد استفاده کنید. مخصوصا شیشه‌شیر کودکان یا وسایلی که کودک با آن سروکار دارد باید حتما تمیز باشد

http://marshal-modern.ir/Archive/15909.aspx

چرا بعد از غذا خوابمان می‌گیرد؟

http://marshal-modern.ir/Archive/15902.aspx

نکته‌ای که در این زمینه اهمیت دارد، آن است که اگر بعد از خوردن غذا لم بدهید یا به حالت طاق‌باز بخوابید، معده پر از غذا روی لوزالمعده فشار وارد می‌کند و باعث کاهش خون‌رسانی به لوزالمعده و کاهش ترشح انسولین می‌شود و به همین دلیل است که بعد از خوردن غذا و لم دادن احساس پری و سوءهاضمه به فرد دست می‌دهد.

در بیماران مبتلا به دیابت هم لم دادن پس از صرف غذا باعث می‌شود میزان قندخون، بیش از پیش، افزایش یابد و کنترل دیابت به هم بریزد. بنابراین بهتر است حجم غذای خورده‌شده زیاد نباشد و فرد بعد از صرف غذا در حالت لمیده و خواب قرار نگیرد. حتما می‌پرسید پس بهتر است چه کار کنیم؟

در پاسخ به این پرسش باید بگویم که بهترین کار پس از صرف غذا پیاده‌روی است تا ترشح انسولین به بهترین نحو انجام ‌شده و میزان قندخون بعد از غذا سریع‌تر کاهش ‌یابد؛ زیرا همان‌طور که احتمالا می‌دانید، برای ورود قند به سلول‌های کبدی و سلول‌های دیگر بدن، حضور انسولین الزامی است.

در افراد سالم نیز به علت فشار معده پر بر لوزالمعده و اختلال در جریان خون‌رسانی، ترشح انسولین کاهش می‌یابد. در این حالت، قندخون به راحتی وارد سلول‌های بدن نمی‌شود و در نتیجه، میزان قندخون افزایش می‌یابد. بنابراین توصیه می‌شود برای اینکه هم عمل جذب غذا بهتر صورت بگیرد و هم حالت خواب‌آلودگی به شما دست ندهد، از لمیدن یا خوابیدن بعد از صرف غذا خودداری و سعی کنید فعالیت سبکی داشته باشید و ترجیحا یک ساعت بعد از غذا بخوابید تا دچار علایم ریفلاکس یا بازگشت غذا از معده به مری نشوید.

بسیاری از افراد بلافاصله بعد از صرف غذا روی کاناپه دراز می‌کشند و مشغول تماشای تلویزیون می‌شوند؛ در حالی که این عادت کاملا غلط است و در درازمدت عواقبی جبران‌ناپذیر به دنبال خواهد داشت؛ صرف‌نظر از اینکه حجم زیادی از تنقلات را نیز بعد از خوردن غذای اصلی صرف کرده و این موضوع نیز بر سنگینی‌شان خواهد افزود. پس برای جلوگیری از این خواب‌آلودگی، اول یک وعده غذایی سبک بخورید و بعدش هم یک فعالیت نسبتا ساده و سبک انجام بدهید.

http://marshal-modern.ir/Archive/15909.aspx

بهترین نوشیدنی ها در فصل سرما

http://marshal-modern.ir/Archive/15903.aspx

برای جلوگیری از سرماخوردگی یادگیری نحوه تهیه چند نوشیدنی گیاهی و رعایت برخی توصیه‌ها خالی از فایده نیست.

فقط در تابستان نیست که بدن برای تنظیم دمای مناسب خود فعالیت‌ بیشتری دارد و در جریان این فعالیت آب از دست می‌‌دهد، بلکه با سرد شدن هوا و تغییر پیوسته ی دمای بدن به دلیل رفت و آمد در محیط گرم اتاق و هوای سرد بیرون، نوشیدن مایعات فراوان نیز ضروری است.

بهترین نوشیدنی‌ها آب‌ معدنی ، چای و آب‌ میوه رقیق شده هستند.

همراه این نوشیدنی ها، استفاده از قرص‌های حاوی "روی" نیز توصیه می‌شود (البته تحت نظر پزشک) که در تقویت ایمنی بدن موثر است. با تقویت سیستم ایمنی بدن ، میزان ابتلا به سرماخوردگی کاهش می یابد.

شبی یک لیوان مخلوط زنجبیل و آب‌ میوه :

صد گرم آب ‌‌‌‌‌هویج، صد گرم آب ‌پرتقال تازه و نصف قاشق چای‌خوری زنجبیل تازه رنده شده را مخلوط کنید و پیش از خواب بنوشید.

چای زیرفون :

گیاه زیرفون خواص دارویی بسیاری دارد. دم‌ کرده گل ‌زیرفون برای درمان سرماخوردگی و سرفه توصیه می‌شود.

نوشیدن این دم کرده در درمان برونشیت و بیماری‌های عفونی هم موثر است.

برای جلوگیری از سرماخوردگی نوشیدن چند لیوان دم کرده ی گل ‌زیرفون در روز توصیه می‌شود.

دم کرده آقطی سیاه :

آقطی‌ سیاه (انگور کولی) برای رفع یبوست، سنگ کلیه و از بین بردن کک و مک مفید است.

دم کرده آقطی ‌سیاه همراه یک قاشق چای‌خوری عسل، سیستم ایمنی بدن را در هوای سرد تقویت می‌کند.

چند توصیه مفید دیگر برای فصل سرما:

*یکی از مهم ترین نکات برای جلوگیری از سرماخوردگی ، گرم نگه‌ داشتن پاها در هوای سرد است. با گرم نگه داشتن پاها، روال طبیعی گردش خون در بدن، بهتر حفظ می‌شود و سیستم ایمنی بدن بهتر کار خواهد کرد.

* نباید فراموش کرد که با آغاز فصل سرما، بدن نیز می‌بایست به این تغییر عادت کند و خود را با شرایط آب‌ و هوایی پاییز و زمستان تطبیق دهد. بنابراین از هوای سرد وحشت نکنید.

* از تردد در مکان‌های بسته و پُر جمعیت خودداری کنید.

* کمی پیاده‌روی بسیار مفیدتر از تردد با وسایل نقیله عمومی است. اما اگر مجبور به طی کردن مسیرهای طولانی و استفاده از وسایل نقلیه عمومی هستید، حتما چندین بار در روز دست‌هایتان را با آب و صابون بشویید

http://marshal-modern.ir/Archive/15909.aspx

«ریواس» برای تنظیم اسید معده مفید است

http://marshal-modern.ir/Archive/15904.aspx

«ریواس» گیاهی با ساقه های هوایی و برگ های حاوی مواد مغذی

 است که به طور طبیعی در فصل بهار تا اوایل تابستان می روید.

این گیاه که بومی غرب چین است معمولا در مناطق سرد می روید.

 ریواس غنی از فیبر و دارای ویتامین های C،B،A، کلسیم، سدیم

و پتاسیم است.

▪ تحقیقات نشان داده که ریواس دارای خاصیت ضدسرطانی است

و احتمالا به کاهش خطر بروز سرطان کمک می کند.

▪ ساقه این گیاه که منبع غنی فیبر است برای افرادی که از

سوءهاضمه رنج می برند بسیار مفید است.

▪ مصرف یک تکه ساقه ریواس به تعادل اسید معده کمک می کند.

▪ این گیاه مقوی، ملین است.

▪ ریواس، لوزالمعده را وادار به ترشح انسولین بیشتر می کند و

 قند خون را کاهش می دهد.

▪ مصرف منظم آن در کاهش فشار خون بسیار موثر است.

▪ ریواس یکی از بهترین منابع کلسیم بدن است.

▪ ریواس در رژیم غذایی لاغری به کار می رود.

▪ این گیاه قابض است و برای تقویت معده و کبد مفید می باشد.

▪ خوردن ریواس برای بیماران تب دار و بی اشتها مفید می باشد.

▪ ریواس فعال کننده دستگاه گوارش و محرک ترشح کبد است.

▪ ریواس خاصیت مسهلی و ضدالتهابی دارد و برای درمان یرقان،

 خون ریزی معده و روده، اختلال قاعدگی، ورم ملتحمه چشم،

جراحت ناشی از ضربات و صدمات جسمی و زخم های سوختگی ها

 نیز به کار می رود.

▪ مصرف ریواس به بیماران کلیوی و نارسایی قلبی توصیه نمی شود.

http://marshal-modern.ir/Archive/15909.aspx 

چای مخصوص جهت از بین بردن چربی‌های اضافی بدن

http://marshal-modern.ir/Archive/15905.aspx

این چای با تحریک نوعی آنزیم، تری گلیسیرید اضافی بدن را از بین می‌برد و با این کار به از بین بردن چربی‌های اضافی بدن کمک شایانی می‌کند.

چای سبز با تحریک نوعی آنزیم، تری گلیسیرید اضافی بدن را از بین می‌برد و با این کار به از بین بردن چربی‌های اضافی بدن کمک شایانی می‌کند.

دکتر امیر ارسلان هاشمی در گفت وگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) واحد علوم پزشکی ایران، گفت: غذا (شامل قند و چربی) در کبد و روده کوچک به ماده‌ای به نام تری گلیسیرید تبدیل می‌شود و سپس به جریان خون و پس از آن به دیگر بافت‌های بدن راه پیدا می‌کند.

وی تصریح کرد: تری گلیسیرید منبع انرژی برای کلیه فعالیت‌های فیزیکی محسوب می‌شود و برای بدن بسیار ضروری است، ولی مقدار بیش از حد آن مشکل ساز خواهد بود؛ چرا که به چربی تبدیل می‌شود و پس از آن چاقی به وجود می‌آید.

دکتر هاشمی در ادامه تاکید کرد: چای سبز به علت داشتن مقادیر فراوان پلی فنل، آنزیمی را فعال می‌کند که مسئول از بین بردن تری گلیسیرید اضافی در بدن است. به عبارت دیگر، چای سبز کمک موثری در سوزاندن چربی‌های اضافی بدن می‌کند.

همچنین وی در ادامه گفت: چای سبز سرشار از اسید آمینه‌های یتانین است که با کمک گردش خون در سلول‌های مغز، نوعی حس آرامش را القا می‌کند و نوشیدن مداوم چای سبز اشتیاق زنان و مردان مسن به زندگی را افزایش می‌دهد.

http://marshal-modern.ir/Archive/15909.aspx

رژیم غذایی در ویتیلیگو

http://marshal-modern.ir/Archive/15906.aspx

ویتیلیگو نوعی بیماری التهابی پوست است. این بیماری معمولا به صورت لکه‌ های سفید رنگ و به طور قرینه در دو سمت بدن خود را نشان می ‌دهد. آن را به نام های " برص " و " پیسی " نیز می شناسند.

مواد غذایی یکی از بخش های مهم زندگی هر فردی است و تنها راه تامین انرژی به شمار می آید. هر کس باید از یک برنامه غذایی سالم و مغذی پیروی کند تا سیستم ایمنی بدن را قوی تر کند و به مبارزه ی کارآمد با بیماری بپردازد.

افراد مختلف دستورالعمل های متفاوتی برای درمان این بیماری ارائه می دهند اما هیچ کدام از آن ها به طور کامل عمل نمی کنند، قطعا اگر رژیم درمانی خاصی وجود داشت تا به حال راجع به آن شنیده بودیم.

البته با این که هیچ رژیم غذایی خاصی وجود ندارد که به درمان یا بهبود ویتیلیگو کمک کند اما یک رژیم غذایی مناسب نقش مهمی در کنترل ویتیلیگو دارد.

غذاهای فرآوری شده برای این بیماری مُضر است؛ اگر این غذاها به تناوب مصرف شوند نه تنها پاسخ به درمان با تأخیر مواجه می گردد بلکه ضایعات پوستی بیشتر پراکنده می شوند.

در زیر غذاهای پیشنهادی و مواد غذایی که باید محدود شدند ذکر شده است:

مواد غذایی که باید مصرف شوند:

غلات: غلات کامل، ارزن، حریره جو، جوی دو سر، برنج و پاستا (غلات فرآوری شده توصیه نمی شوند).

نان ها: فقط نان سبوس دار.......

میوه ها: زغال اخته (البته در این باره اختلاف نظر وجود دارد)، گلابی، گیلاس، موز، آناناس، سیب، انبه، زردآلو، انگور.

سبزی جات: گوجه فرنگی، چغندر، هویج، سیب زمینی، خیار، کدو، کدو حلوایی، اسفناج، کلم بروکلی، کلم بروکسل، گل کلم، سیر، لوبیا، قارچ، پیاز، لوبیای فرانسوی، فلفل قرمز، شنبلیله، شلغم، جعفری، زیره سیاه، فرآورده های سویا، عدس و لپه ها.

نوشیدنی ها: چای کم رنگ بدون قند، 6 تا 7 لیوان آب در روز، عسل همراه با چای سبز با طعم نعنا، آب میوه.

آجیل و خشکبار: مغزهای گردو، بادام، پسته، خرمای سیاه، انجیر و زردآلو.

روغن ها: روغن زیتون و سایر روغن های گیاهی.

سایر موارد: تخمه کدو تنبل، لوبیا، گوشت فقط به صورت آب پز، شکر زرد.

* مقدار زیادی زنجبیل و زردچوبه در غذاها استفاده کنید.

* بهتر است که برنامه غذایی خیلی کم نمک داشته باشید.

* از تابش آفتاب در صبح زود بهره مند شوید تا اشعه ی مفید آن را دریافت کنید.

مکمل ها: دانشمندان پی برده اند که بسیاری از افراد مبتلا به ویتیلیگو دچار کمبود فولیک اسید، ویتامین B12، ویتامین C، پانتنوئیک اسید(B5)، مس و روی هستند.

ویتامین B12 و فولیک اسید باید با هم مصرف شوند.

آن چه نباید مصرف شود:

- چربی ها، ادویه ها و نمک زیاد

- نان و آرد سفید، غذاهای دودی یا سرخ شده، شکلات، چای پُررنگ، کره و مارگارین، الکل، قهوه، بستنی، خردل، تمبر هندی، نوشیدنی های مزه دار شده.

- ماهی و غذاهای دریایی(در افراد مختلف فرق می کند)

- خیار شور

http://marshal-modern.ir/Archive/15909.aspx

ویتامینی فوق العاده برای بیماری های کبدی

http://marshal-modern.ir/Archive/15907.aspx

آیا می دانید چه و یتامینی برای بیماری های کبدی بسیار مفید است؟و چرا این ویتامین مفید است؟

بر اساس یک تحقیق مشخص شد که استفاده از مکمل‌های ویتامین E و مواد غذایی حاوی این ماده می‌تواند برای درمان بیماران مبتلا به بیماری‌های کبدی مفید باشد.

بر اساس یک تحقیق که توسط دانشکده علوم پزشکی دانشگاه «لس آنجلس» صورت گرفت، این موضوع مشخص شد که افراد مبتلا به بیماری‌های کبدی می‌توانند با مصرف مواد غذایی و یا مکمل‌های حاوی ویتامین E به درمان خود بپردازند، البته مصرف این ویتامین باید زیر نظر پزشک باشد.

در گزارش محققان این پروژه همچنین آمده است که افراد مبتلا به کبد چرب هم می‌توانند از این ویتامین برای بهبود یافتن استفاده کنند، اما متاسفانه مصرف این ماده برای بیماران کبدی که به دلیل مصرف الکل دچار این بیماری شدند، اصلا توصیه نمی‌شود.

دکتر «آرون سانیال» از دانشگاه «ویرجینیا» نیز خاطرنشان کرد: ویتامین E پیش از این برای درمان بیماری‌های کبدی اصلا توصیه نمی‌شد و معمولا افرادی که در شرف ابتلا به این بیماری بودند، تنها می‌توانستند از آن استفاده کنند، اما با مطالعات و تحقیقات جدید مشخص شد که می‌توان از این ویتامین نیز حتی برای بیماران کبدی دیابتی هم استفاده کرد.

به گزارش ایسنا، بر اساس این تحقیق، تجویز ویتامین E و قرص‌های مکمل برای افراد مستعد این بیماری نیز توصیه می‌شود. البته کاهش مصرف مواد غذایی پرچرب و رعایت رژیم غذایی اصولی و مناسب نیز در کنار این مکمل‌های ویتامینه کمک مؤثر به درمان بیماران می‌کنند.

http://marshal-modern.ir/Archive/15909.aspx

میوه ای فوق العاده برای سلامت پوست

http://marshal-modern.ir/Archive/15908.aspx

اگر می خواهید پوستی شفاف و براق داشته باشید از این میوه استفاده کنید؟اما چگونه مصرف کنید تا بیشتر تاثیر کند؟

برلیانت بزرگمهر متخصص تغذیه گفت: مصرف توت فرنگی برای سلامت پوست، بافت‌های پیوندی و برای تقویت معده مفید است.

این متخصص تغذیه افزود: توت فرنگی حاوی آب زیادی است. آب برای ادامه حیات بسیار مفید است و افرادی که نمی‌توانند زیاد آب بخورند می‌توانند از سبزی‌ها و میوهای آبدار مانند توت فرنگی بیشتر استفاده کنند.

وی گفت: توت فرنگی از نظر ویتامین C بسیار غنی است و برای سلامت پوست و بافت‌های پیوندی بدن اهمیت دارد. یکی از مهمترین خواص ویتامین C این است که موجب بالا رفتن مقاومت و قدرت ایمنی بدن می‌شود.

این متخصص تغذیه افزود: مصرف این میوه علاوه بر وجود انواع ویتامین، املاح و آب که هر کدام اثرات خود را بر بدن اعمال می‌کنند، دارای خاصیت تقویت کننده، ملین و خنک کننده نیز است ، از تصلب شرائین جلوگیری می‌کند ، اشتها آور است و ادرار را زیاد می‌کند.

بزرگمهر اضافه کرد: با مصرف مرتب توت فرنگی ویتامین C بدن تأمین می‌شود. این ویتامین در دسته آنتی ‌اکسیدان‌هاست ، از فعالیت رادیکال‌های آزاد جلوگیری می‌کند و حاوی مقداری پتاسیم و منیزیم است.

وی گفت: میوه‌های نوبرانه با اینکه گران‌تر هستند، ممکن است حساسیت زا باشند البته خارش دانه‌های قرمز روی پوست، سرفه و آبریزش بینی از جمله عوارض توت فرنگی‌های نوبر است.

 

منبع:زندگی ایده آل و سلامت ایران




زندگی, باد مهربون, کارگشا, سلامتی