تاریخ: دوشنبه ٢٠ آذر ۱۳٩۱ساعت ٩:٥٧ ‎ق.ظ

مجله پزشکی

درباره سبوس برنج چه می دانید؟

ه نقل از ایسنا، محققان مرکز سرطان کلرادو با بررسی بر روی فواید سبوس برنج دریافتند خواص موجود در این ماده غذایی می‌تواند در جلوگیری از بروز سرطان روده بزرگ موثر باشد.

یکی از محققان ارشد این مطالعه گفت: مواد موجود در سبوس برنج این ویژگی را دارد تا خاصیت ضد سرطانی داشته باشد به طور مثال از تکثیر سلول‌های سرطانی جلوگیری کند.

این مطالعه همچنین نشان می‌دهد: مواد موجود در سبوس برنج نه تنها از رشد سلول‌های سرطانی جلوگیری می‌کنند بلکه در ارتقاء کارایی سلول‌های سالم نیز کمک کننده هستند.

به گزارش پایگاه اینترنتی ایندین تایمز، گفته شده از آنجایی‌ که برنج در بیشتر نقاط جهان در دسترس است، گنجاندن سبوس آن در وعده‌های غذایی می‌تواند تاثیر چشمگیری بر سلامتی بخش اعظمی از جمعیت جهان داشته باشد.

http://dl.clip2ni.com/2011/6/1340998469_693jw8.gif

روزانه یک لیوان دوغ بخورید


 


 
یک متخصص تغذیه گفت: مصرف یک لیوان دوغ یک چهارم نیاز روزانه بدن به کلسیم را تامین می کند.
پریسا ترابی، ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: دوغ ساده و بدون گاز بهترین نوع نوشیدنی است که پایه لبنی دارد و بیشترین مصرف و تنوع را در کشور دارا است این نوشیدنی به دلیل دارا بودن کلسیم و انواع ویتامین ها می تواند از بروز کمبود این ریزمغذی ها پیشگیری کند.

وی در خصوص دوغ های گازدار و با اسانس گفت: دوغ گازدار اگرچه ممکن است طعم بهتری داشته باشد اما این گاز ارزش غذایی آن را می کاهد و پس از مصرف، آزاد شدن گاز co۲ در معده سبب ناراحتی های گوارشی می شود. دوغ های با اسانس های نعنا، آویشن برای تشویق به مصرف دوغ مناسب هستند.

این متخصص تغذیه تصریح کرد: دوغ کفیر نیز حاصل تخمیر باکتری به نام پروبیوتیک در شیر است و پروبیوتیک ها باکتری های زنده و مفیدی هستند که می توانند در پیشگیری و درمان بسیاری از بیماری ها مفید باشند دوغ کفیر می تواند جانشین مناسبی برای کسانی باشد که روزانه از شیر استفاده نمی کنند.

ترابی خاطرنشان کرد: رنگ دوغ باید سفید، سفید شیری و از نظر طعم و بو مطبوع و فاقد هرگونه طعم و بوی خارجی باشد همچنین توصیه می شود در صورت تمایل به مصرف دوغ، نوع کفیر و یا دوغ های ساده و کم نمک و بدون گاز را انتخاب کنند.

http://dl.clip2ni.com/2011/6/1340998469_693jw8.gif

درمان سردرد به راحتی آب خوردن


 


 
نتایج یک پژوهش هلندی نشان می‌دهد که نوشیدن روزانه هفت لیوان آب برای تسکین سردرد و میگرن کافی است
براساس این پژوهش، نوشیدن به اندازه کافی آب شدت سردرد و میگرن را کاهش می‌دهد و به نوعی تاثیری مشابه قرص‌های مسکن‌سردرد دارد.

بدون شک اولین اقدامی که افراد در مواجهه با سردرد انجام می‌دهند مصرف مسکن‌های قوی است که متاسفانه بعد از مدتی تاثیر گذشته را ندارد. شاید برایتان جالب باشد بدانید نتایج یک پژوهش هلندی نشان می‌دهد که نوشیدن روزانه هفت لیوان آب برای تسکین سردرد و میگرن کافی است.

براساس این پژوهش، نوشیدن به اندازه کافی آب شدت سردرد و میگرن را کاهش می‌دهد و به نوعی تاثیری مشابه قرص‌های مسکن‌سردرد دارد. به همین دلیل متخصصان به بیمارانی که از سردرد رنج می‌برند توصیه می‌کنند که در کوتاه‌مدت آب بیشتری بنوشند تا سردردهایشان کمتر شود. البته در کنار نوشیدن آب، انجام ماساژهای تخصصی سر و گردن، پرهیز از مصرف غذاهای ادویه‌دار و دوری از تنش و استرس هم در تسکین سردرد موثر است.


http://dl.clip2ni.com/2011/6/1340998469_693jw8.gif

فواید لوبیا چیتی برای دیابتی ها

لوبیا انواع مختلفی دارد از جمله لوبیا چیتی، باقلا و... که بیش از ۷هزار سال پیش در پرو کشت می شد.سپس به آمریکای لاتین و شمال آمریکا، اروپا، آفریقا و آسیا راه پیدا کرد. از آن جا که لوبیا ماده پروتئینی ارزان به حساب می آید، در سراسر دنیا از آن استفاده می شود. به نقل از «ehow»، لوبیا سرشار از خواص زیادی است که در این مطلب به بخشی از آن اشاره می شود.

 

منبع غنی فیبر و کاهش دهنده کلسترول است.

 

میزان فیبر بالای آن از افزایش قند خون پس از صرف غذا پیشگیری می کند. بنابراین برای بیماران دیابتی مفید است.

 

آنتی اکسیدان، اسید فولیک، ویتامین B6 و منیزیم موجود در آن برای سلامت قلب مفید است وکلسیم موجود در آن، برای تقویت دندان و استخوان مفید است.

http://dl.clip2ni.com/2011/6/1340998469_693jw8.gif




باد مهربون, سلامتی, مجله پزشکی, زندگی